Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Presenter, del 4

Av Tina - 26 oktober 2008 09:59

Så kommer vi till resten av syskonen. Ja, mina och Marcus syskon... Först ett kort på min lillasyster Maja. Hon gav Lyckeli en jättefin bok som heter "Det var det värsta", som handlar om en grävling som får en bajskorv i huvudet. Sedan går han runt och frågar alla djur hur deras bajs ser ut (och får se det med!) tills han slutligen hittar boven. Det var hunden som sket honom i huvudet! Så han hämnas genom att bajsa på hunden. :-D Jättesöt bok med flera popupgrejer och dragflikar.


Av min storebror Tobbe och hans familj (min bror kom dock själv) fick Lyckeli en jättefin nappskål. Det var figurer på varje sida som själva hade en riktig napp i munnen. Jag har sett en sån på bild förr och tyckte då att den var jättesöt, så det var kul att Lyckeli fick en sådan! Brorsan sitter intill Teres på kortet nedan.


Och så har vi David - Marcus lillebror. På kortet ser ni förresten Lars - Teres man, i bakgrunden! David gav Lyckeli en jättefin speldosa! Se själva!


Tack för de fina presenterna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se