Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Presenter, del 5

Av Tina - 26 oktober 2008 10:15

Och så lite från min sida av släkten! På ett kort sitter min kusin Linn (man ser bakhuvudet på henne), hennes kille Johan och deras yngsta dotter Tea. På ett annat kort ser ni min mamma och min moster/fadder, med Teas storasyster Nova i knät. Kristinas sambo Bengt är ur bild. :-)


Av Linn och hennes familj samt Kristina och Bengt fick Lyckeli en fin bok, två skedar och en docka som Kristina själv har gjort (jag kommer från en riktig pysselfamilj!). Jättefina saker!


Av sin mormor fick Lyckeli massor av fina barnböcker. En har dra-ut-flikar så man kan känna hur pälsen känns på olika djur. Va mycket vi ska läsa för vår dotter. :-) Vi fick även en cd med massa fina barnsånger på! Många av mina och Marcus favoriter hittade vi på den skivan, så den lär gå varm här hemma!


Tusen tack för de fina presenterna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se