Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Presenter, del 6

Av Tina - 26 oktober 2008 10:24

Sedan var min vän Linnea där med sin kille Niklas och deras två söner - Oscar och Alfonso. Oscar fastnade inte på något kort men Alfonso gick glatt runt och stoltserade med sitt fina halsband, som storebror Oscar har gjort själv. Mamma hade ju halsband, så han skulle minsann också ha ett innan de kunde gå hemifrån! :-)


Lyckeli fick en så fin skallra av dem! Imorse lekte hon och Marcus med den och Lyckeli bara loooog och tyckte den var hur rolig som helst. Och så fick vi två fina böcker, samt ett halsband som jag misstänker att Oscar har påtat ihop.


Tack för de fina presenterna!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

26 oktober 2008 21:41

Åh så mycket fint Lyckeli har fått! Och vad roligt att hon också fått en sån där söt nappburk som William fick av mina vänner för ett tag sen. :-)

kram Linda

http://lindaskriver.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se