Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Bebis med binda

Av Tina - 27 oktober 2008 17:41

Hahahaaaa!  Min syrra berättade en sak för mig härom dagen som jag bara MÅSTE skriva om! Hon var i stan för att ta sin dotter till tandläkaren. Med var också hennes yngsta son, Teo, som var drygt ett år när detta inträffade. De kom till stan, parkerade bilen och insåg att Teo hade bajsat världens bajsblöja. Och skötväskan var kvar hemma... Vad gör man!? Det fanns inte en chans att hinna åka och köpa blöjor någonstans, för om fem minuter skulle Gabriella vara hos tandläkaren. Ungen kan ju inte sitta med bajsig blöja, heller! Nä, så de fick rusa in på Kicks, som ligger intill tandläkaren, och köpa Libresses största nattbindor. Upp till tandläkaren, av med bajsblöjan och i med en binda i Teos brallor. Hahahaa! Det gick alldeles urmärkt tills de kom hem igen och Teo var så nöjd, så nöjd. Jag garvade så när jag hörde syrran berätta det här. Får se hur mycket Teo garvar när han är 18 och kära fadder/moster (jag, alltså) berättar samma story för honom...

 
ANNONS
 
Helené

Helené

27 oktober 2008 20:42

Haha, du gjorde verkligen min dag nu :) Jag skratta så jag fick ont i magen! Hua :)

http://www.missh.bloggagratis.se

 
tinkerbellan

tinkerbellan

29 oktober 2008 06:47

alla sätt e bra utom dem dåliga brukar det heta hehehe.. men en aning kul

http://www.tinkerbellan.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se