Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Läsa bok är roligt!

Av Tina - 27 oktober 2008 20:10

Sedan Lyckeli fick så många fina böcker på sin namnfest så har Marcus verkligen gått in för det där med att läsa för henne. I skrivandets stund ligger han och Lyckeli här på golvet bakom mig och läser "Max lampa". Måste dock lägga in en notis här, för "Max lampa" är tydligen lite väl magstark för min man. Max ramlar och det kommer BLOOOOD, till Marcus förskräckelse. Lyckeli tar det med ro, dock.


Vår dotter är så rolig då Marcus eller jag läser för henne, för hon tittar verkligen i boken och lyssnar på vad vi säger och hur vi säger det. Fokuserad och intresserad! Se själva:

 
ANNONS
 
Socka (igen)

Socka (igen)

30 oktober 2008 21:42

Men jeeeees vad söt bild den där översta :-) vilken underbar liten familj ni är!

http://socka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se