Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Jonna kom 3a!

Av Tina - 30 november 2008 12:47

Min superduktiga brorsdotter Jonna kom trea igår i nordiska finalen av Lilla Melodifestivalen. Det var häftigt att se henne på scenen, hon har sådan utstrålning och karisma! (Nja, jag är väl inte helt opartisk.) Hon själv är jättenöjd med att komma trea och det ska hon vara, tycker jag. En jätteprestation. Men det spelade väl kanske inte så stor roll hur det gick, det viktiga för mig är att Jonna har fått uppleva en av sina drömmar och känner att hon gör sitt bästa. Hon älskar ju verkligen att stå där på scenen och det tycker jag märks.


GO, JONNA! Jag är så stolt över dig! Precis lika stolt som jag är över alla mina fina syskonbarn. Gabriella, som är så omtänksam (ni kan se henne i Wild Kids som startar i januari); Oscar, som är självutnämnd rap-mästare; Elias, som älskar tåg över allt annat; Teodor, som bara leeer och kan räkna till tre på sitt fina, ettochetthalvåriga vis (eeeeett, ååååå, eeeee!); Andreas, som är helt inne på nån slags miniskateboarding nu för tiden och så Jonna. Alla mina fina syskonbarn och Lyckelis kusiner på min sida.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se