Direktlänk till inlägg 25 december 2008

Juldagen

Av Tina - 25 december 2008 13:38

På juldagen åkte vi till min familj i Uddevalla, som alltid. Lyckeli har varit där  några ggr förr men hon är inte riktigt van vid att det är så mycket folk och ljud. Och så en redig förkylning på det. Stackars Lyckeli, näsan var tät och hon har ont i halsen. Det var inte lätt för henne, men hon hade det bra under juldagen ändå, tror jag. :-) Hon träffade alla sina kusiner på den sidan släkten, och att titta på dem är såååå roligt! De leker och busar och skojar med henne, vilket alltid är uppskattat.


Tomten kom med massor av paket! Lyckeli lyckades sova sig igenom hela tomtebesöket, men vaknade strax därefter och rev i sina paket. Så mycket fint! Badbalja, gosedjur, kläder och massa annat som hon klämde och tryckte på. :-) Jag och Marcus fick också roliga saker, bland annat ett spel om åttiotalet och en fin kokbok. Jag skulle kunna rabbla upp allt här men väljer istället att tacka för ALLA de fina paketen vi fick av er alla på juldagen!


Yngsta kusinen Teo fick sig ett munspel i julklapp av Lyckeli, och efter ett tag fattade han grejen och fick till några ljud. Söta Teo!


 Det är alltid så roligt att åka upp till min släkt och hälsa på. Det blir alldeles för sällan, känner jag. Jag har så fina syskon, och det är alltid väldigt trevligt när vi träffas allihop. Alla Lyckelis kusiner - Jonna, Andreas, Gabriella, Oscar, Elias och Teo - är så himla rara och goa. Och så mamma som springer omkring och vill att alla ska ha det så bra. :-) Ja, juldagen är minst lika fin som julafton för mig, för då träffar jag alltid de mina. Juldagen borde inträffa oftare... 
ANNONS
 
Malin

Malin

29 december 2008 22:48

Hej! Jag har kommenterat Lyckelis kläder i min blogg men nej det är inte PoP däremot är dom väldigt lika. Jag gillar det plagget väldigt mycket. så gosigt tyg! Mjukt och skönt! Det är Baby by Petter och Kajsa :-) Ha det gott!

http://www.mareldsbarn.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se