Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Badstol

Av Tina - 27 december 2008 23:30

Idag var det premiärbad för Lyckeli med hennes nya badstol, vilken hon fick i julklapp av sin mormor. Den var jätterolig, tydligen! Det var så kul att kunna titta på mamma samtidigt så man kunde busa och se hur hon gjorde. ;-) Vi badade länge och väl innan hon tröttnade och fick komma upp och gosa i soffan istället. Just nu gör jag vad som helst för att få Lyckeli att glömma allt snor och halsont, jag skulle kunna bada hela dagarna om det var det enda som fick Lyckeli att vara glad. Som tur är för min hud så är hon glad när man busar med henne och bär runt henne också. :-)

 
ANNONS
 
Malin

Malin

29 december 2008 22:40

Men åh vilken käck stol! Var köper man en sådan? Aldrig sett innan fast å andra sidan vågar jag knappt kika i bebisaffärer numera. Huvva så dyrt det kan bli :-)

http://www.mareldsbarn.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se