Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Rimfrost

Av Tina - 29 december 2008 17:33

Trots att både jag och Lyckeli fortfarande är skruttiga och förkylda så tog vi oss ut på en promenad idag. Det är tungt att sitta inne när man är van att vara ute och gå en och en halv timma varje dag, så vi tog en kort tur idag, för att känna lite på luften. Det var KALLT, men vackert, med all rimfrost på träden. Och med mössa och halsduk klarar man sig långt. :-)


Jag gick och funderade på nästa år. Hur det kommer att bli. Jag känner INTE för att börja jobba igen, men ska ändå ta 50 % nu under våren. Det handlar bara om tio veckor, och i maj är jag ledig igen för att bara vara hemma med Lyckeli över sommaren. Hur hösten blir är en senare fråga. Inte går jag tillbaka till 100 % då i alla fall, men jag kan tänka mig att jobba tre dagar i veckan. Kanske... Det handlar ju en del om hur det går med Marcus också; hans hälsa och hans jobb. Äh, det ordnar sig alltid! Men visst funderar jag...


Några bilder från promenaden kommer här nedan. De är inte helt skarpa men så blir det när man tar in action. :-)

 
ANNONS
 
Linda

Linda

29 december 2008 18:57

Vad vackert det är med rimfrosten på träden! Här är det också kallt, och visst är det skönt att komma ut en sväng bara man är ordentligt klädd... men tyvärr har vi varit lite dåliga med att komma utanför dörren här de senaste dagarna... får komma igen med promenaderna nu efter nyår!

kram Linda

http://lindaskriver.blogspot.com

 
Linda

Linda

29 december 2008 18:57

Jag har förresten en grej till dig i min blogg! :-)

http://lindaskriver.blogspot.com/2008/12/award.html

kram Linda

http://lindaskriver.blogspot.com

 
Malin

Malin

29 december 2008 22:38

Visst börjar man fundera på det nya året. att börja jobba är för mig också något som ligger långt borta. Det var lättare att planera innan de små föddes kring hur och när man ska börja arbeta. Oh jag klarar inte många timmar utan Julia men som du skriver, det är bara 10 v sen får du och Lyckeli vara hemma och mysa igen tillsammans :-)

Kram!

http://www.mareldsbarn.blogg.se

 
Malin

Malin

29 december 2008 23:23

Åh även jag har en sak till dig i min blogg :-) www.mareldsbarn.blogg.se

Kram igen!

http://www.mareldsbarn.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se