Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Rolig utmaning!

Av Tina - 30 december 2008 11:26

Jag har blivit utmanad av Mareldsbarn (www.mareldsbarn.blogg.se) att svara på följande frågor:


Mina 6 favoritprogram:

- Lilla huset på prärien (jag veeeet, det går inte nu, men det finns ju inte något bättre program i HELA världen!!)

- Top Model

- Runway projekt

- Vädret på tv4 (jag blir vansinnir när Marcus zappar förbi vädret, då han tycker det är aptråkigt)

(nu får jag börja fundera, för mycket mer ser jag inte på tv)

- Scrubs

- Debatt


6 saker jag gjorde igår:

- Tog en promenad

- Tog kort på de rimfrostiga träden

- Badade med min dotter

- Gjorde en kaffe latte för första gången i mitt liv (ja, det var väl något liknande i alla fall, med skummad rismjölk och riven choklad överst på skummet)

- Sorterade bebiskläder

- Kollade halva "Sagan om konungens återkomst"

6 favoritrestauranger:

- Vega Nova (i Zagreb)

- Hagabion

- Kellys

- Thai Isaan

- Lassassino

Andrum


6 saker på min önskelista:

- Att Marcus blir helt frisk

- En systemkamera

- Fast anställning (som hemmamamma går jättebra! ;-) )

- En ny mobil (min är sedan 01 och faller isär minst två gånger om dagen)

- En tidig och varm vår

Billigare tzay


Vidare utmanar jag:


Maria http://livetochjag.bloggagratis.se


Hm... återkommer så snart jag har snokat fram fem till att utmana!

 
ANNONS
 
Katja

Katja

30 december 2008 15:04

så fina bilder du har i bloggen :)

http://lillagrodden.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se