Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Kollar så de andas

Av Tina - 30 december 2008 14:46

Jag undrar om det här med Marcus cancer har gjort att jag är mer rädd för döden... Rädd och rädd, jag är väl mer medveten om den, tror jag. Jag går inte och känner skräck, men jag tänker mycket mer på den. Det är tankar om ifall Marcus skulle dö, men även om ifall Lyckeli skulle göra det. Usch! Det GÅR inte! Jag letar upp forum där personer som förlorat sina barn eller män skriver, läser, gråter och våndas en stund med mina "tänk om"-tankar. Sedan går jag och kramar Marcus och Lyckeli hårt, hårt och önskar av hela mitt hjärta att jag inte ska behöva uppleva något sådant. Just ju ligger sötaste bebisen och sover middag i sin vagga, och Marcus sover i soffan (med ögonen öppna, en ovana jag finner rätt otrevlig, för det ser otäckt ut). Men jag var och kikade lite på dem nyss, lyssnade så att de andades och njöt av hur fina de är.

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se