Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Nystart av babysim, samt en soffa i huvudet

Av Tina - 16 januari 2009 11:29

Igår startade fortsättningskursen på babysimmet. Vi har sett fram emot det länge, för Lyckeli ÄLSKAR ju att bada! Hon skiner upp och ler och har nu fattat att det skvätter då hon plaskar med sina små labbar. Underbara pruttbanan till bebis! Hon looog då vi gick i bassängen och hängde glatt med i hälsningslåten, dykningarna, bus i vattnet, hoppa i vattnet, gunga i vattnet och stå på mammas händer i vattnet. Det enda som inte passade fröken var att ligga och flyta på rygg, vilket var dagens uppgift. Det gick väl an i några minuter, då hon istället för att följa mammas och pappas fåniga, glada uppmaningar om att sparka och ha sig, istället tog det lugnt, glodde i taket, aaaa:ade och höll i fötterna. Hon kom dock på att då man håller i fötterna har man inte riktigt så  bra balans, så hon välte åt sidan hela tiden. Nä, då var det inte kul längre, och fröken fick rulla runt till magläge, vilket gjorde tillvaron lattjo igen.


Efter simmet sa vi hejdå till Annika och Elly, som ju simmar i samma grupp som vi, och sedan styrde vi kosan till Marcus föräldrar där vi alla tre fick lite middag i oss. På vägen hem sov lilla Lyckan gott, kan jag lova. :-)

Marcus mamma undrade vad som har hänt i pannan på honom. Han har ett rött märke där. Han skojade och sa att jag har slagit honom med en brödkavel, men sanningen är faktiskt den att han gick rakt in i soffan... Ja, jag vet! Det är nog bara min man i HELA världen som kan lyckas med något sådant! Han lekte med Lyckeli på golvet, stod på knäna, tog ett "steg" framåt och gick rakt in i soffan. :-D Jag kunde inte låta bli att skratta, och nu fnissar jag lite för mig själv då och då när jag ser märket som vittnar om hans smidighet.


Här är ett kort på en glad skit som ligger och myser på pappas mage efter hemkomsten från simmet och farföräldrarna.

 
ANNONS
 
Maria

Maria

16 januari 2009 12:29

Babysim, vad mysigt! Vi gick aldrig på det, men tänkte åka till somhallen med Lilleman i dagarna så han får prova på bassängen! :)

http://www.livetochjag.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

17 januari 2009 11:46

Haha, förlåt mig M men jag kan inte heller låta bli att skratta. Vad gör man inte för de små? ;-) Vilken busunge Lyckeli är i vattnet! :-)

http://www.mareldsbarn.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se