Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Några muppbilder

Av Tina - 31 januari 2009 23:43

Jag väljer ju ofta de finaste bilderna jag har på Lyckeli att visa upp här. Självklart - man vill ju visa upp sin bebis från den bästa sidan. :-) Men nu får jag ändå bjuda på några muppbilder, tycker jag. Jag har väl redan fått er att förstå hur fin Lyckeli är, så några ... tja, jag kan inte säga misslyckade, men... bilder från en annan kategori, lär väl inte ändra på det. ;-) Titta noga hur söta Lyckan läser sin Max-bok upp och ner. :-D

 
ANNONS
 
Socka

Socka

1 februari 2009 16:33

Haha! Det där måste jag också göra med bilder på M :-) Hon är ju lika ljuvlig som vanligt lilla L. Särksilt första bilden blev jag förtjust i. Hon ser hel borta ut gullepluttan :-D

http://www.socka.blogg.se

 
Jennypenny

Jennypenny

1 februari 2009 16:41

Hihi, vi har en hel drös med mupp bilder på Edwin=) Undrar om man ska ta och lägga upp några vi med=) för roligt är det och dom e ju så söta iallafall!!
Kram kram

http://www.honeypumpkin.blogg.se

 
Ingen bild

gran canaria

1 februari 2009 22:52

Har kommer en halsning fran oss i solen,
allt e bra har. snygg frisyr!!
Kramar till er alla fran oss alla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se