Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Screaming baby

Av Tina - 21 februari 2009 21:49

Ja, magvirus till trots har Lyckeli övat på att gå i gåstolen. Nu börjar hon verkligen får in snitsen! MEN hon har (o)vanan att gallskrika då hon tar i för att komma framåt. Det måste vara väldigt jobbigt, det där med gåstol. :-) Men rar, det är hon, tycker mamma och pappa. Ja, ni ser ju att det inte är direkt välstädat hemma hos oss, men jag SKITER i det, för vi är ju sjuka hela högen! Nä, så fort vi känner oss lite  bättre, jag och Marcus, så blir det storröj. :-) Det är främst i första halvan av filmen (gud vilken kass filmkvalité jag får med min kamera, måste kunna ändra inställningarna på nåt sätt...) som ni hör det vackra tjutet.


http://www.youtube.com/watch?v=Ag-WtWy7FSA

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annika

22 februari 2009 15:15

ja det kan inte vara lätt alltid :-)

 
Madde

Madde

22 februari 2009 18:28

Åh jag vet precis hur det är att vara sjuk titt som tätt. Jag & lillfisen var sjuka 3 av 4 lediga veckor i december och fick sen börja året med varsin rejäl släng influensa som höll i ett par veckor...Hoppas ni frisknar till snart alla 3. Kramar

http://mammalillfis.blogspot.com

 
maja

maja

23 februari 2009 15:33

Heeej. Jag kommeterar alla inläggen i en och samma kommnetar. UNDERBART ljud när hon läser Max...och så härligt att se sån fart i gåstolen, udnerbara Lyckeli, nu får ni bli friska så vi kan ses snart!! Massa kramar från oss.

http://rundvandring.blogspot.com

 
Anna

Anna

24 februari 2009 19:56

tack så mycket :D
nej nu är det inte lång tid kvar alls hihi

http://rainbowarrior.blogg.se

 
Angela

Angela

27 februari 2009 10:27

det roliga är att Marcus låter så där också, fast jämt, konstant i 2 veckor haha =) har äntligen börjat lugna ner sig, även fast det tjuter i öronen så är det ju så otroligt sött

http://www.angela82.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se