Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

En skönhet i hatt

Av Tina - 27 februari 2009 22:01

Idag sken solen in genom köksfönstret. Då Lyckeli vill vara där mamman är, och mamman var i köket, fick vi lösa hela solgrejen med en hatt. :-) Lyckeli tyckte det var jättekul och log med hela ansiktet då hatten kom på. Mamman och pappan tyckte det var minst lika roligt, gapskrattade och plockade fram kameran. Visst är hon söt, vår lilla skatt?

 
ANNONS
 
Socka

Socka

27 februari 2009 22:09

Hej! Här har jag inte hunnit vara inne på JÄTTE länge, får läsa ikapp senare var mest tvungen att kika på lite Lyckeliten bilder. Hihi, M har samma pyjamas (den vita med björnar och jox på). Var fresten och handlade fler pyjamasar idag. Svårt att inte handla till henne. Alla kläder är ju så fina! Hoppas ni har det bra och har hunnit bli liiite friskare iallafall, ska läsa ikapp senare som sagt. KRAM
/S

http://www.socka.blogg.se

 
Ingen bild

Kvack

27 februari 2009 23:16

Vad söt hon är i hatten.

 
Malin

Malin

28 februari 2009 21:36

Hihi hon är ju alldeles underbar på fotona! Gullunge!

http://www.mareldsbarn.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se