Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Blåbär och ärr

Av Tina - 28 februari 2009 09:36

Idag var det premiär för havregrynsgröt. Istället för vatten kokades den på havremjölk och så var det mosad banan i. Massa mums, tyckte mamma. Inte alls, tyckte Lyckeli. Den gick inte ner förrän burken med blåbärspure plockades fram. Lyckeli sprallade till av lycka och sedan slank nästan hela grötportionen ner, med myyycket blåbär på. ;-) En del hamnade även i Lyckelis näsa och ögonbryn.


Jag tänkte visa ärret efter Marcus operation... Det vätskar sig lite på mitten där huden har spruckit lite så där är det ett litet förband. Men ni ser ju största delen av det i alla fall. Det har blivit bra mycket  bredare än vad det var i början, och det beror ju på att huden håller på att tänjas. Ett bra tecken - med andra ord.

 
ANNONS
 
Socka

Socka

28 februari 2009 09:55

Hihi! blåbärspure :-D Gullunge!
Vad gav ni för "första" gröt? Vi har ännu inte gett nån gröt, tänkte försöka nu då A blir ledig igen att få lite mer rutiner, kvällsgröt beeing en kvällsrutin :-P Så kanske kaaanske jag får sova liiiite mer.

http://www.socka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se