Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Turistens klagan

Av Tina - 18 mars 2009 23:25

"Ingen hade talat om för oss att havet var fullt av fisk. Barnen blev rädda."


"Min fästman och jag bokade ett rum med två sängar men placerades i ett rum med dubbelsäng. Jag håller er nu ansvariga för att jag är gravid."


"Vi köpte ett par Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, bara för att sedan upptäcka att de var kopior."


"Vi var tvungna att köa utomhus utan luftkonditionering."


"Jag jämförde vår enrumslägenhet med våra vänners trerumslägenhet och vår var betydligt mindre."


"Det är för många spanska människor. Alla talar spanska. Maten är spansk. Det är för många utlänningar."


Brittiska tidningen Daily Telegraf har sammanställt absurda klagomål från turister. Herre min gud, det finns ju folk till allt... Jag garvar och skakar förbryllat på mitt huvud här hemma i köket, då kvällen skrider mot natt.

 
ANNONS
 
Maria

Maria

19 mars 2009 07:54

Haha vilket skämt! Hur tänker folk. haha

http://www.malabuz.blogg.se

 
Anna

Anna

19 mars 2009 09:55

haha ja nog finns det alltid nåt att klaga på :p

har förresten inte orkat svara på ditt mail. men jag har nästan bestämt mig för att följa med och hälsa på mormor nästa gång mamma och pappa åker dit :)

http://rainbowarrior.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se