Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

Reggae-bebis

Av Tina - 20 mars 2009 16:04

Jag har en cool bebis. Hon tar för sig och vet vad hon vill, minst sagt. Om inget fattar henne blir hon apsur och då ser man till att snabbt ta reda på vad det är hon vill ha. Ofta är det bara lite uppmärksamhet, och det ger vi henne gärna. :-) Jag älskar henne så otroligt mycket! Här kommer en skön bild på min reggea-bebis i sin pappas mössa.


p.s Nya favoriten är att gunga! Både hemma hos farmor och farfar, där det hänger en gunga på altanen, och på lekplatsen här hemma.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kvack

20 mars 2009 17:52

Ida älskar också att gunga.

 
maja

maja

20 mars 2009 23:35

Hahaha åh söta Lyckeli. Aldrig testat att gunga med julia men idag satt hon upp i vagnen helt mot ryggstödet, bryukar bara halvligga annars och hjälp så hon snatrade med allt och alla och sig själv...hon har liksom Lycklei ett sju helsikes temperament och perosnlighet och I LOVE IT! :-) kramar från oss

http://rundvandring.blogspot.com

 
Anna

Anna

21 mars 2009 11:59

vad kul att du också tycker om namnen. jag har egentligen bestämt mig för flera månader sen men kände att nu var det dags att "outa" dom hehe. japp margareta är ett släktnamn. jag, mamma, mormor och gammelmormor heter/hette det så det var rätt självklart att min dotter också skulle heta det :)
kul med möhippa! jag ska på 30-års kalas jag :p

http://rainbowarrior.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se