Alla inlägg under mars 2009

Av Tina - 5 mars 2009 23:38

Idag var det avslutning på Grodan på Aquabarn - babysimmet. Det var lika skoj som alltid! Lyckeli fick dyka från en madrass, helt själv, och jag fångade upp henne i vattnet, hjälpte henne vända tillbaka och kravla sig upp på madrassen. Sedan fanns det tid för bus, hopp i vattnet, lek med Elly (med andra ord; dra Elly i örat...) och sång. Lyckeli älskar sitt babysim! Och jag och Marcus njuter lika mycket, vi.


Efter att hon erhållit det fina märket Grodan bytte vi om och så hämtade Lyckelis farmor och farfar upp oss. Farmor lekte med Lyckeli medan jag och Marcus klädde oss lite fint. Sedan stannade farfar kvar för att passa Lyckeli, vi körde hem farmor, som skulle på tjejmiddag, och jag och Marcus stegade mot Åby. Där var det dags för den årliga middagen under "Travgymnasiets dag", då vi på mitt jobb samlar våra sponsorer och äter gott medan vi spelar bort våra pengar på hästar. Men jag och Marcus gick faktiskt 100 kronor plus ikväll. :-)


Några kort från badet kommer här.

Av Tina - 3 mars 2009 12:39

Alltså, då jag vaknade halv sju imorse av väckarklockan kändes det ju sådäääär att gå till jobbet. Sju vaknade Lyckeli, var superglad och go men jag hann bara pussa lite på henne och bita lite i de goa fötterna innan jag var tvungen att gå till bussen. Regnigt och jävligt var det ute också...


Men, men. Så kom jag till jobbet och det blev rätt bra ändå.


- Hittade en halv chokladkaka, 86 % kakao (den bästa), i min skrivbordslåda. MUMS! Det blev två bitar till fikat. Det var bra sak nummer ett.

- Kopiatorn funkade och samarbetade med mig. Det var bra sak nummer två. (Ja, jag är tacksam för det lilla.)

- Förmiddagens lektioner gick bra och eleverna sa till och med att det var ROLIGT! Det är inte lätt att få mina travelever att ha lattjo på svenskan, ska ni veta, så jag sög åt mig som en svamp. Bra sak nummer tre.

- Hihi! Två elever sa att jag var BRA och att jag förklarade så att de förstod! Fattar ni vilken bra komplimang det är från en gymnasieelev...?! :-D Bra sak nummer fyra.


Då lektionerna funkar bra, man hinner med det man tänkt sig och eleverna ger fin respons så är det så KUL att vara lärare! Då känner jag mig hemma. Då är det till och med rätt okej att gå upp halv sju en regnig morgon, lämna Lyckan hemma med hennes pappa och ta bussen tillsammans med svettiga högstadieelever som halvsover i liggande ställning på sätena. :-)


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards