Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Midsommardagen

Av Tina - 20 juni 2009 00:29

En helg är inte över bara för att en afton är över. :-) På midsommardagen, då vi vaknade hos min min syster, där vi tacksamt fått en sovplats i Oscars rum, åkte vi efter en god frukost (TACK!) vidare till Landet med stort L. Där väntade Marcus föräldar, till Lyckelis förtjusning (två helt egna lekkompisar som man kan köra med bäst man vill) ;-). Vi var där runt lunch och under dagen hann vi fira midsommar både genom att klä Lyckeli i ytterligare en krans (den här fick dock bara sitta på en halv minut), leka ute på gräsmattan, grilla och dinera ute i bersån, moffa jordgubbar och glass OCH kalasa på lite snacks och vin på kvällen. Det är jätteskönt att komma upp till Landet, där tiden står liksom still och där man gör det man känner för. Läsa, vila och äta brukar vara det som står överst på listan. :-)


En liten stund fick kransen jag band av smått och gott jag hittade runt huset sitta på plats i alla fall. Här leker Lyckeli fascinerat med en burk hon och farmor hittade i ett av rummen i huset.


Coola Stig, Marcus och Lyckeli i det coola köket med de ännu coolare tapeterna. :-)

 
ANNONS
 
Anna

Anna

22 juni 2009 11:39

helt underbara tapeter!

http://rainbowarrior.blogg.se

 
Anna

Anna

22 juni 2009 11:39

tack för kramarna förresten :)

http://rainbowarrior.blogg.se

 
Ingen bild

Kvack

22 juni 2009 18:30

Jättefin krans.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se