Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Mycket roligt idag!

Av Tina - 23 juni 2009 21:53

Imorse åkte finaste Marcusen till jobbet, så jag och Lyckeli bestämde oss för att bara göra roliga saker idag, så att tiden går snabbt tills han kommer hem igen. Först startade vi med en promenad lagom till förmiddags-sovet. Jag tog bussen med Lyckeli i vagnen till Mölndal (hon somnade gott på vägen) och därifrån knatade vi (jag) in till Korsvägen. Vi mötte upp Veronica först och strax därefter Jenny och Maja, för att tillsammans knö oss fram till entrén till Liseberg. Tur att vi hade Lisebergskorten, för kön till den vanliga entrén var INTE rolig... Lång och bufflig och trång.


Väl inne vann vi en basketkorg med boll (Lyckeli), åkte karusell (alla barn utom Tristan, som får lära sig att sitta först), tittade på lejonet i bur, vann en papegoja (Lyckeli igen) och fikade. Det var några jättemysiga timmar vi spenderade där tillsammans. :-) Tusen tack, tjejer!


Då jag sagt hejdå till Jenny och Maja så fortsatte jag tillsammans med Veronica en bit in mot stan, och då även hon vikt av för att komma hem till sitt styrde jag stegen vidare mot Trädgårdsföreningen, där syster X 2 (Teres och Jennie) satt och fikade. Jag och Lyckeli joinade och det var jättegott att sitta där i solen och snacka om allt möjligt. Jag passade på att bränna mig på ryggen också... Lika bra att få det gjort, medan det är väder för det. :-)


Spårvagn till Mölndal, köpa frukt inför picknicken imorgon och sedan raska, hungriga steg mot Lyckelis farföräldrar där vi fick oss lite middag i magen innan vi blev hemskjutsade. Lyckeli somnade gott efter kvällsgröten och det kommer även jag göra ikväll, känner jag. :-)


Lyckeli hjälper mig att göra frukost och förbereda mackor till fikan senare på dagen.


Åka HÄST, det är grejer det...


Maja och Julia.


Maja+Julia och Jenny+Edwin åker karusell, och det verkar vara poppis. :-)


Fikatajm.


Bästaste Veronica med söta Tristan i knät.


Jag och Lyckeli fikar gott; macka, ananas, vindruvor, melon och annat smaskens.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se