Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Älskade Lyckeli fyller ett år idag!

Av Tina - 22 juli 2009 22:29

Det var prick ett år sedan jag låg med min nykläckta bebis på armen på bb. Ett år fullt av fina minnen har gått sedan jag blev så störtförälskad i den lilla krabat som jag haft i magen nästan nio månader. Att man kan älska en person så mycket är nästan obegripligt. Många säger att det går så fort, så fort, men jag får ärligt säga att det här året har känts som precis vad det har varit - ett år.


GRATTIS, ÄLSKADE LYCKELI! JAG OCH DIN PAPPA ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET, SÅ MYCKET! Den här dagen var din och den har varit väldigt lyckad. Du har skrattat och busat med alla kusiner, matat Elias med omslagspapper och morbror Tobbe med grädde. Många skratt och mycket kärlek har det varit, och det är precis vad du är värd!


Ett år idag!


En egen tårta ska alla födelsedagsbarn ha. Denna bestod av plättar, sojagrädde, jordgubbar och banan. Fyller man ett år får man äta HELT själv och det var en rolig upplevelse.


Mumsigt!


Fina familjen.


När alla har åkt hem (förutom fantastiska farmor och farfar som stannade tills allt var städat och iordningställt igen) har man tid att kolla in alla nya leksaker, digga till dammsugaren och mata nya dockan som mormor kom med.


TACK, ALLA som kom idag. Ni gjorde Lyckelis första födelsedag till en jättebra dag! Tack för alla fina presenter som ni dessutom hade med er; det var jättefina saker ALLIHOP!

 
ANNONS
 
Helené

Helené

22 juli 2009 22:54

Så fina kort! Och vilken fin klänning hon har på sej :) Supersöt!

http://missh.blogg.se

 
Anna

Anna

23 juli 2009 09:38

stort grattis till lilla (stora) Lyckeli :D

http://rainbowarrior.blogg.se

 
Ingen bild

Cecilia

23 juli 2009 10:56

Åhhh STORT GRATTIS TILL STORA TJEJEN:):)
I måndags fyllde vår lilla snutta 2 år:) Kalas blev det här med med massa fina presenter, mysigt!
Går allt väl så ska Emelie bli storasyster nästa år;)
/Stor kram på er alla tre

 
Argamamman

Argamamman

29 juli 2009 20:18

Varför i h-vete skall barnet behöva äta veganmat bara för att ni väljer att göra det?
Ge barnet riktig komjölk .

När hon sen är stor nog att välja att avstå, så skall hon få göra det valet.

Barn behöver mjölk och kött.
Barn skall inte ersätta sånt med tabletter.
slut.

http://arga.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se