Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Elias!

Av Tina - 23 juli 2009 12:37

Mer uppdatering... i måndags, då vi hade svingat och åkt lina och grillat och haft trevligt, tog vi med oss Elias hem. Elias är kusin till Lyckeli (Teres tredje barn) och hennes aaaabsolut största fan. Han har sådant TÅLAMOD med henne, hjälper henne, ler störst i hela världen mot henne och vill henne så väl. Han stannade två nätter och åkte med sina föräldrar hem efter kalaset igår. Utan honom hade Lyckeli inte haft hälften så roligt under tisdagen som hon hade, för jag var ju fullt upptagen med att fixa bullar, tårtor och smörgåstårtor inför ettårskalaset. Elias lekte med Lyckeli hela dagen, höll koll på när hon vaknade efter sina sovningar och roade henne då hon åt. Tack, snälla, goa Elias för all hjälp!


Lyckeli och Elias inventerar leksaksgömmorna. Här hittade de en speldosa som min lillasyster Maja hade då hon var liten. Den funkar tiotop än och är poppis här hemma.


Vi hann med några turer till sandlådan under tisdagen. Här leker Lyckan med hink, spade och formar som hon vann på Liseberg sist vi var där.


Underbara kusiner! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se