Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Söta unge

Av Tina - 14 september 2009 11:28

Lyckeli har blivit pysslig. Hon vill bygga torn och få dem höööga, inte bara rasa dem så fort det är två klossar på varandra. Hon vill trä på alla trägrejer på den där pinnen som hon fick med sig hem från mormor, och då hon ändå håller på kan hon ju trä på allt som passar.


man trär på dem serrö  

Hm... så här gör man, serrö, man grejar lite så här...


v, ska jag visa?   

Ser ni nu, ser nu va jag kan? Bara några trägrejer kvar nu.


ankan överest  

Så! Nu är allt på, som ska vara där, och lite till. Skrattande


Dagarna rusar på här. Vi har just tagit oss igenom en rejäl förkylning. Jag har fortfarande huvudet fullt av snor men Lyckeli och Marcus är turligt nog bättre nu efter helgen som var. Jag fick låna fem dvd-skivor med Dr Quinn av Lina, och har glott mig igenom dem, liggandes i soffan, snorandes. Nu vill jag ha resten också! Så, Lina, GIVE MEEEE! Snälla. Skrattande

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kvack

14 september 2009 23:28

Kul att ni börjar bli friska. Här har Ida börjat sin första dagisdag och vi börjar att bli förkylda. Hoppas att det är en lindrig förkylning, har inte tid att vara sjuk nu:)

 
Maria

Maria

21 september 2009 17:19

Vad stor hon blivit lilla tjejjen! Kram!

http://www.livetochjag.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

21 september 2009 17:21

Vi har också en snorig liten hemma, Cevin har snorat i några dagar, hoppas vi andra klarar oss!

http://www.livetochjag.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se