Direktlänk till inlägg 14 september 2009

mammas klänning

Av Tina - 14 september 2009 11:38

När jag var liten stickade min moster Kristina en klänning till mig (hon är superduktig på att sticka både det ena och det andra, liksom min egen mamma är duktig på att sy både ditten och datten). Jag har kort från då jag är ett ungefär där jag har den klänningen, och nu är jag glad att den har gått i arv till Lyckeli. Hon är söt som socker då hon struttar runt här hemma i den.


 

Hej, mamma! Jag vill gå ut nu. Här är mina skor, så... nu går vi ut och leker i sandlådan, tycker jag.


  

Fin unge i fin klänning.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

14 september 2009 12:55

Absolut fin unge i fin klänning! :-) En riktig liten sötnos är hon!

http://lindaskriver.blogspot.com

 
Socka

Socka

14 september 2009 18:15

Vad fin hon är! Och vilken fin klänning, vad roligt att den fortfarande är i toppskick! Härligt med riktiga kläder som håller!

http://www.socka.blogg.se

 
Lotta

Lotta

15 september 2009 17:48

Jätte, jätte, jättefina klänning!

http://nogg.se/charliesfamilj

 
Ingen bild

Jenny

16 september 2009 14:48

Vad fin hon är!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se