Direktlänk till inlägg 22 september 2009

och dagarna går...

Av Tina - 22 september 2009 20:47

...utan att jag riktigt hinner med. Snabbare än jag hinner blinka så är det helg igen och jag hinner ju inte ens ladda över mina kort till datorn, än mindre blogga än hälften så mycket som jag vill. Skrattande Men det händer mycket roligt här hemma. Idag var Marcus och skruttan på ÖF (öppna förskolan) för första gången, här i Balltorp, och det var mycket populärt hos dem båda. Lyckan var lite iakttagande den första timmen men sedan lossade det för henne och hon smilade upp sig och charmade fröken och de andra två barnen, som var drygt två år båda två, enligt Marcus. Det allra roligaste var att köra en dockvagn fram och tillbaka över lokalens högsta tröskel, fick jag reda på i ett glatt sms då mina båda älsklingar var på väg hem igen vid lunch. Flört Under kvällen, då Marcus var iväg på hugg-och-slag med vänner (innebandy) så var det min tur att utforska världen med Lyckeli, efter en lång dag på jobbet. Det gav ett hängivet utstuderande av ett rötet äpple på gångvägen, ett "dhäää" och ivrigt pekade vid varje liten pinne som vi gick förbi på trottoaren samt mycket gos och pussande och skratt i soffan under grötandet. Livet är bra underbart med en nyfiken, på dagen 14 månader gammal, dotter i huset!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se