Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Igår

Av Tina - 27 september 2009 10:01

Igår kom farmor för att träffa Lyckeli innan hon skulle jobba eftermiddag. Hurtiga farmor, som alltid är så busig och rolig, cyklar med glad min hela vägen uppför hemska Balltorpsbacken för att ta med Lyckan ut på lekplatsen och röja över en timma. Ingen blir gladare då hon knackar på dörren än Lyckeliten själv.


  


Och efter en massa bus på lekplatsen så var det dags för melon, som står högt i kurs:


  

 
ANNONS
 
Bernermorsan

Bernermorsan

27 september 2009 10:58

Mums va gott det lät soppan och brödet. Vegetarisk och bra. Kommer skriva av det och spara TACK!!

http://bernermorsan.blogspot.com

 
Ingen bild

Lotta

28 september 2009 07:23

Ni är verkligen jättelika, du, din mamma och din bror!
Kram

 
Ingen bild

Saliva Hanna

29 september 2009 21:30

Vad mysigt att ha farmor så nära! Guld för Lyckan :-)

 
catta

catta

3 oktober 2009 22:22

hej tjejen
såå lik dig hon nu blivit!
hur länge kommer du gå mammaledig.

trista börjar efter nyår. jan el feb om de går som de skall med hennes utredning!

har fått pump nu mede!

pöös catta

http://www.diabetesochtraning.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se