Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Hos Julia

Av Tina - 29 september 2009 22:38

Igår bar det iväg till Lerum för att spana in huset Julia har flyttat till med sin mamma och pappa. Det var jättefint, men något som var ännu finare var synen av alla tultande barn som rotade runt bland leksaker, böcker och annat skoj som fanns att hitta. Vi fick jättegod mat och fika och trots att Lyckeli hade en lite ledsen dag (tror hon är mitt i en utvecklingsfas nu då hon gråter för mycket, väldigt lätt) tror jag minsann hon hade en lika trevlig eftermiddag som jag. :-) Det är alltid skoj att träffa tjejerna och deras barn, och jag tackar Maja så mkt för att vi fick komma.


  

Fröken Julia som glatt delade mig sig av alla sina leksaker. Söta unge!


  

Edwin och Lyckeli har hittat en boll som båda tyckte verkade intressant...


  

... men med ett tvåhandsgrepp lyckades Lyckan grabba åt sig skatten.


  

Anna med Lova, jag med Lyckeli, framför oss sitter Edwin, Annika med Elly, framför dem sitter Julia och längst till höger Anna-Karin och hennes Elias. Julias mamma Maja och Edwins mamma Jenny hanterar kamerorna. :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se