Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Kaka med banan och blåbär

Av Tina - 30 september 2009 20:51

Ikväll har det mest handlat om att underhålla en mycket trött Lycka. Hon ville enligt Marcus promt INTE sova under eftermiddagen och har en liten fis inte sovit sedan halv ett så är en liten fis mycket, mycket, mycket trött. Det var dock roligt att vara med mamma och baka en blåbärs/banan-kaka, och det var roligt att bada med pappa, verkade Lyckeli tycka.


Just nu väntar jag mest på att veckorna ska gå lite snabbare, så att det kan bli lite mindre att göra på jobbet. Det har varit mycket det sista, tycker jag, men v 43 går tvåor och treor på praktik och sedan följer höstlov och ännu en vecka praktik. Det känns just nu som om de där lugna veckorna är mycket välbehövliga.


  

En kaka som väntar på att Veronica och Tristan ska komma och hälsa på imorgon.


  

Världens finaste barn.

 
ANNONS
 
Socka

Socka

30 september 2009 21:27

Hihi! :-) Lilla Lyckan, haft för stressigt att läsa blocggar så det känns som att det var evigheter sedan man "såg" henne sötnosen. Och den där kakan såg grymt goood ut, bju ru? :-D

http://www.socka.blogg.se

 
Ingen bild

Kvack

30 september 2009 21:58

Ja hon är jättefin.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se