Direktlänk till inlägg 9 oktober 2009

Iiiiiiii-hh, HÄSS

Av Tina - 9 oktober 2009 21:10

Lyckeli gillar hästar. I och för sig gillar hon alla djur, men hästar har hon alltid haft ett gott öga till. Fast det har hon ju även alltid haft för katter... och hundar... och... jaja hon gillar alla djur. Punkt. Men idag var det dags att hälsa på hästarna på hennes mammas jobb och det uppskattades mycket. Hon "iiiii-hh:ade" konstant under hela besöket, och de gånger hästarna svarade henne sken hon upp som en sol. Det var även roligt att bli killad i ansiktet med hästarnas man, att sitta på hästens rygg och att känna på mulen. Det var en lycklig skit som sedan gick hem igen med sin pappa, medan jag jobbade vidare.


På vägen hem fick jag handla lite gott bröd och pålägg, för på eftermiddagen kom Lyckelis två polare Tilde och Elly med sina föräldrar. Det var mycket bus, lek och prat. Tack för en fin eftermiddag/ kväll, alla ni som var här!


  

Roligt, tycker både Lyckeli och jag. Hästen ser väl ut att inte direkt misstrivas heller. :-)


  

Manen är rolig! Speciellt då den kittlar i ansiktet.


  

Fina hästen Influence låter Lyckan klappa och skratta bäst hon vill. Bilden är suddig men lyckan går ju inte att ta miste på.


  

Upp på ryggen bar det med. Intill står en av mina kollegor på jobbet.


  

Och så var det lästime i soffan med kompisarna. Lyckeli, Tilde och Elly med var sin bok.

 
ANNONS
 
Socka

Socka

9 oktober 2009 21:58

hihi! Vad häftig bild med Lyckan på hästen :-) Vad stora de är (jag är aningen hästrädd) och vad liiiten hon ser ut. Fast de är ju faktiskt ännu små, även om de känns så små i jämförelse med hur de var då de var nykläckta!

http://www.socka.blogg.se

 
Ingen bild

Kvack

9 oktober 2009 22:03

Vad sött med en liten lässtund.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se