Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

Thaimat

Av Tina - 15 oktober 2009 20:39

Jag säger bara en sak... Thai Isaan i Göteborg; de har VÄRLDENS godaste grytor med tofu i! Herre min je... jag skulle kunna äta där varannan dag. Idag lyxade vi till det och handlade hem en massamancurry och en panängcurry. Jag skulle kunna ha ätit upp båda rätterna själv, tror jag. :-) Mumsens! Nu följer en lugn kväll: Lyckan är just lagt till sängs, Marcus och jag har placerat bakarna i soffan och det blir troligen tidigt i säng för mig iaf. Jag hade svårt att sova inatt så jag får försöka sova lite extra inatt nu, för imorgon bär det av till jobbet och jag har en tungrodd lektion framför mig.

 
ANNONS
 
Socka

Socka

16 oktober 2009 07:05

Okey, Thaimat har jag förstått att du gillar men visst verkar det vara som så att suget är extra stort för dig då du är gravid? Minns från förra grav. och hur det var då ;-) *kram*

http://www.socka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se