Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Funderar

Av Tina - 16 oktober 2009 15:45

Jag funderar på vad jag ska göra för mat då jag fyller år och då mina syskon med familjer samt mamma kommer för att fira mig. Har inte bestämt mig för om jag ska satsa på varm eller kall mat, ens. Olika pastasallader och ett gott bröd till? Rotfrukter och potatis i ugnen med en god bönsalsa och en vinegrettsallad till? Crepes med svampstuvning, bröd och sallad? Det sista lät ju faktiskt riktigt gott, och lätt att göra i långpanna med. Det går åt en del mat, kan jag säga, då vi är en stor familj. :-) Och så måste jag ha kanelbullar: bland det godaste som finns i denna värld. Jag väljer alla gånger bort tårta, grädde och småkakor, bara jag får en kanelbulle. :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kvack

16 oktober 2009 18:45

Allting lät gott. Men tårtan byter inte jag bort, jag älskar tårta:)

 
Bernermorsan

Bernermorsan

16 oktober 2009 19:03

Grattis hoppas din dag blir som du önskar!

http://bernermorsan.blogspot.com

 
Socka

Socka

16 oktober 2009 20:25

Jag måste säga att allting låter riktigt gott, men jag är ju personligen tokig i pastasallad med matigtbröd till love it det. Dessutom kan det stå framme länge eftersom det redan är kallt och det innebär ju att man kan sitta länge och äta och prata utan att maten blir dålig/kall!

http://www.socka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se