Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Samtal kring "Idol"

Av Tina - 16 oktober 2009 22:02

Jag och Marcus sitter hemma och tittar på Idol.


T: Det är synd att han Eddie inte sjunger så bra för han är ju rätt najs. Påminner lite om han som är med dom tre som strippar.

M: Vem? Vem strippar?

T: Han som är med i dom som ska komma till Maxi, du vet dom tre som ska va så snygga.

M: Stenmark menar du?

T: Jamen visst, Stenmark menar jag. Han är ju lite cool.

M: Han är ju inte cool! Eddie är mycket mer edge:y än Stenmark. Stenmark för försöker vara edge:y och rakar av sig håret...

T: Hahahaha!

M: Det är ungefär som att Uffe Larsson försöker vara edge:y och skaffar sig en tribaltatuering. Eller som att Anna Book skulle vara edge:y och typ... typ... skaffar sig...piercing. I ANSIKTET!


Hahahahahahaha! Där fick Marcus leta i sitt sinne efter något rejält edge:y och ballt, och så kommer det PIERCING I ANSIKTET!!! Hahahahahahaaaa! Någon som börjar bli gammal, tro? Flört Jag kan tillägga att jag skrattade så jag fes i takt till garvet. Skäms

 
ANNONS
 
Socka

Socka

17 oktober 2009 07:03

HAHAHAHAHAHA!!!! Klockrent!

http://www.socka.blogg.se

 
Ingen bild

Kvack

17 oktober 2009 14:59

Roliga diskutioner ni har hemma:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se