Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

Fullspäckad dag!

Av Tina - 17 oktober 2009 21:26

Herregud va effektiv jag blir då jag har bil... Marcus föräldrar är i Italien och då får jag och Marcus låna deras bil. Idag startade jag och Lyckeli med att köra Marcus till jobbet, sedan körde vi vilse en stund i Olskroken vilket gav att Lyckeli somnade i bilen, redan klockan nio! Det handlade dock  bara om några minuter för hon fick vackert vakna då vi kom hem igen. In och äta mellanmål, iväg igen till 421 där vi köpte massa kuddar, en filt och påslakanset till hennes växasäng som ääääntligen är på plats i rummet. Den ska tjäna som soffa nu i väntan på att Lyckan är stor nog att ha den. Jag kan här tillägga att INTE var lätt att släpa tre överfulla kassar med kuddar OCH en liten skrutt ut till bilen. Jag vill ju inte låta henne stövla iväg på parkeringen så det var bara att släpa och bära på allt. Men det gick!


Tillbaka för att kika lite på stövlar till mig. Det gick sådär... Lyckeli valde ut en tjej, till synes i 16årsåldern, och skulle dra iväg ALLA stövlar för att visa denna tjej. Efter springer jag i strumplästen och försöker få Lyckeli att iaf stanna inom synhåll. Efter att ha provat tre par stövlar och blivit rejält genomsvettig av att försöka hålla koll på min dotter gav jag upp. Jag får kolla efter stövlar en annan dag. Hem igen, äta lunch och lägga skrutten. Det måste ha varit jobbig att vara och handla, för hon sov och sov och sov; halv ett till halv fyra. Jag hann dåsa en timma i soffan själv och till slut tog jag upp henne för att hon skulle hinna vakna innan det var dags att sova för natten igen. En mycket glad, utvilad och busig liten skit blev eld och lågor då jag efter mellamålet sa att vi skulle ut IGEN och sprang och hämtade jacka och skor. Vi tog en kort sväng till Mölndals centrum där Lyckeli charmade till sig ett äpple av fruktaffärsgubben. Vi köpte tofu och julmust och pekade i kör på ett gäng duvor på torget. Lyckeli pekar och säger "ÄH!". Jag pekar och svara "duva" och så fortsätter vi. Hon tröttnar aldrig, min fina unge. Till slut kom vi iaf hem och efter middagen gjorde vi iordning hennes säng med täcke, kuddar och gosedjur. Lyckeli blev skitglad och skulle vältra sig i allt detta en bra stund innan hon var nöjd. Skrattande Och nöjd -det blev jag med.


  

En MYCKET glad Lyckeli som busar med mamma och nallen.


  

Jag tycker hon är det vackraste som finns...


  

Säger man "gooosa" så slänger hon ner huvet mot närmaste mjuka grej.


  

Här har vi den! Lyckelis ny-gamla säng (vi fick den av grannen och jag har med svärfars hjälp betsat och lackat den), med nya kuddar, nu älg-filt och påslakan. Gosedjuren inte bara nya: en del är mina gamla, en del är mina syskons gamla och en del är nya som Lyckeli fått.


Imorgon ska vi hämta Marcus efter att han slutat jobba och sedan är det PIZZATAJM med David och Lina. Kanske får vi med Marcus storebror med familj med, om vi har tur. Jag ser fram emot det! Old Corner, som ligger i Gamlestan, har jättejättegoda veganska pizzor. Nästan tur att vi inte bor närmare, för då hade jag väl rullat fram i det här laget... Flört

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kvack

18 oktober 2009 00:08

Det blev jättefint.

 
Bernermorsan

Bernermorsan

18 oktober 2009 17:52

Har du något bra recept på snabbt enkelt matbröd??
Gjorde scones imorse men vill ha något annat

http://www.bernermorsan.blogspot.com

 
Socka

Socka

18 oktober 2009 20:01

David och Lina. Så heter en kompis till mig óch hennes man också :-P Vad fin sängen blev! Helt underbar! Vill nästan också ha något liknande till My men det är problematiskt här i den lilla lägenheten eftersom L och M ska dela rum... Hon trillar inte ur?

http://www.socka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se