Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

Lite feber och fika

Av Tina - 24 oktober 2009 15:20

Här har det varit två febriga dagar för Lyckeliten. Hon vaknade helt varm igår och satt större delen av dagen i mitt eller Marcus knä i soffan. Inatt blev hon ännu varmare och drömde tydligen mardrömmar med, för hon vaknade med panikskrik i sin säng, och fick därmed ligga nära mig resten av natten. Det gjorde nog gott för både mig och henne. Idag är hon tack och lov lite piggare, och jag hoppas hon piggnar till ännu mer till imorgon så vi  inte behöver ställa in mitt kalas.


Just det... jag har ett problem. Okej - det är i I-lands-klass, men ÄNDÅ! Jag hade tänkt ha kanelbullar och vaniljbullar imorgon på kalaset. Men så fick jag lust att göra äpplepaj och servera med vaniljsås. Och så hittade jag äpplekaka i frysen som jag då jag bakade den hade tänkt ha på kalaset. Och nu blir det liksom för mycket av det goda. Ja, inte för att jag inte kommer att kunna lösa detta "problem" men jag grunnar en del på det just nu. Tungan ute

 
ANNONS
 
Socka

Socka

24 oktober 2009 16:20

Här har vi också en liten sjukling, inte så farligt hög feber, men lite feber, snuvig och sover mer än vanligt. Lyckligtvis är hon pigg då hon väl är vaken. Stackars de små liven.

http://www.socka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se