Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

Hipp hurra för mig!

Av Tina - 25 oktober 2009 22:39

Idag fyller jag år. :-) 28 år har jag vandrat på denna jord, och det är väl ungefär så lång tid som det känns som, tycker jag. Det blev kalas för min familj, och det var lika trevligt som alltid då vi ses. Enda smolket i bägaren var att Lyckeli fortfarande hade feber idag, men framåt kvällstimmarna kvicknade hon faktiskt till, som tur var.


Imorgon blir det kalas för Marcus familj, men jag skippar hela middags-grejen och kör "bara" på fika.


  

Lyckeli har just vaknat och vill bara sitta i mitt eller Marcus knä.


  

Men framåt kvällen lossade det och hon läste bland annat bok med sin moster Maja.


Tack för trevligt sällskap, fina paket och vackra blommor!

 
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

26 oktober 2009 10:37

Grattis i efterskott.

http://20090801.blogspot.com

 
Ingen bild

Kvack

26 oktober 2009 13:17

Grattis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se