Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Bra dag

Av Tina - 28 oktober 2009 20:11

Nu har min fina Marcus lämnat in min dator för reparation. Den har de senaste månaderna låtit som ett as, så jag fått ont i huvudet så fort det stått på tre minuter. Sedan så hakar den upp sig titt som tätt, så man får stänga av dem på lilla knappen, den sätter på sig själv igen så fort den stängt av sig och allt detta har gjort att jag inte orkar med den. Hoppas att jag snart får tillbaka den fit for fight igen. Fram tills dess får jag låna Marcus dator, snäll som han är.


Idag var Veronica och Tristan här, och det är ALLTID mysigt då de kommer! Jag har verkligen världens bästa vän. :-)

 
ANNONS
 
veronica

veronica

29 oktober 2009 20:45

Tack det samma ;)
Alltid lika roligt,ni får komma hit snart =)
Kram

http://www.randomhero.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se