Direktlänk till inlägg 11 februari 2010

Så himla nöjd!

Av Tina - 11 februari 2010 13:24

Jag är bäst! Jo -idag är jag bäst.    Vet du varför? Jo - för jag fick ta över en ärende vad gäller bostadsbyte här uppe i området. För er som inte vet så sitter jag med i styrelsen i vår bostadsförening och vi har hand om alla kontrakt med hyresgästerna här uppe. Det har sedan länge varit ett trippelbyte på G. En man som vill flytta härifrån vill till en etta i Kallebäck. Hon som har ettan ska ha en trea i Göteborg och de som har trean ska hit upp. Innan såna här byten kan göras ska det kolla kreditupplysningar och alla bostadsbolag ska höra med varandra om den gästen som flyttar in har skött sig i tidigare bostad med hyresinbetalningar och sånt. Det där har dragit ut på tiden iom att det är tre parter inblandande och ingen har tagit första steget. Hon som har hand om det där uppe i vår styrelse har haft häcken full det sista så jag tog över ärendet igår. Och idag är det klart! Jag har ringt som en blå för att kolla med besiktningar, lämnat uppgifter om hyresgäster och hämtat uppgifter om hyresgäster. Nu verkar det som att bytet blir av redan 1 mars!   


Varför är jag då så nöjd? Jo, för att det som flyttar hit upp, till gården där jag bor, är VERONICA, TOBBE OCH TRISTAN! Min bästaste vän ska bo granne med mig! Det kan ju inte bli bättre, och därför mår jag som en prinsessa idag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kvack

11 februari 2010 16:38

Vad roligt att få sina kompisar som grannar.

 
veronica

veronica

11 februari 2010 19:09

Ja du e verkligen duktig :-)
Tack så hemskt mycket för allt du gjort!!!

Massa kramar till dig :-)

http://www.randomhero.net

 
Ingen bild

gun

12 februari 2010 22:21

Ja detta var bra gjort

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se