Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Helgen gick fort

Av Tina - 15 februari 2010 12:57

Måndag. Ny vecka. Jag är nu i v 26 av graviditeten och kan inte stänga jackan sedan två veckor tillbaka. Jag köpte en gravid-jacka på tradera men blev grymt besviken då den inte ens gick över axlarna. "Den är som en 44a!" skriver säljaren. KISS MAJ ÄSS! Mer som en 40 i storleken, säger jag. Suck. Orkar inte bry mig nu, för jag bestämde idag att det ska bli vår innan vårlovet är slut i vilket fall. Så det så.


Vårlov, ja. Det pågår nu för fullt och det är jag tacksam över. Hoppas mina elever kommer tillbaka lite mindre kinkiga och att jag själv hittar inspirationen att undervisa igen tills dess. Marcus, sötaste Marcus, skickade ett mns-meddelande förut där han skrev att "Nu åker du och jag till Asia SPA till helgen!". Han vet hur han ska få mig att må bättre, han! Vi ska bara se lite efter barnvakt till Lyckan och hur vi ska ta oss dit. Tåg låter smidigt och bra, och det tar bara en halvtimma.


Helgen som gick då? Jo, den rann iväg snabbare än vanligt. I fredags var Apa 1 och Apa 2 här och vi käkade pizza och spelade spel. Mycket mysigt! I lördags åkte Marcus till jobbet (där han ska vara tills på tisdag morgon) och jag konfererade med styrelsen mellan 10 och 15. Lyckeli körde med farfar under tiden. Söndag- handling och middags hos Marcus föräldrar (alltid skönt att sätta sig vid ett dukat bord, och dessutom få så god mat!) och rätt som det var blev det söndag kväll.


  

Apa 1, Lyckeli och Apa 2 läser om Miffy i soffan. Söta Li gillar sin "Da-Da" och "Nina" mycket.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se