Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

BM-besök

Av Tina - 17 februari 2010 22:12

Japp, då var ännu ett besök hos barnmorskan gjort. För er som är intresserade ser sifforna ut så här:


Blodtryck: 110/65

Järnvärde: 118 (rekordlågt för mig som brukar ligga på 140)

sf-mått: 26 (v 25+2 idag)

Bebishjärtat: 144 slag i minuten


Jag hade däremot en 2a vad gäller äggvita i urinen. Då jag ändå hade lågt tryck tyckte inte bm att det var något att oroa sig för, men jag ska självklart kolla upp det snart igen. Förhoppningsvis var det ett felvärde. Diabetiker löper en ganska markant större risk att drabbas av preeklampsi (tror det heter så alltså havandeskapsförgiftning) så det är ju bra att jag får fler kontroller.


Vikten är väl mindre intressant (hrm) men det är väl drygt 15 kg plus nu. Jag märker att jag börjar samla en del vatten, men jag skulle ljuga om jag påstod att kanelbullar och mackor INTE har bidragit till denna kroppshydda. ;-) Det där löser sig i efterhand.


Vi talade en del om jobbet. Bm tycker jag ska dra ner på det nu för att kunna hålla sockret i bra balans och jag är nöjd med mitt beslut om att inte jobba så många veckor till. Efter påsklovet är det jag som ligger på sofflocket, kan jag säga. Jag ska till sjukgymnast nästa vecka för att kolla fogarna och sedan närmar vi oss första tillväxtultraljudet med, bara drygt tre veckor kvar.


Och imorgon skriver Veronica och Tobbe kontrakt på lägenheten här upp! Tjohoooo!   

 
ANNONS
 
Caroline

Caroline

18 februari 2010 11:57

Skönt att sluta jobba lite tidigare. Jag har lagt in några dagars semester varje månad (idag är en sådan dag) men att gå på energi och inte bara ren vilja hade ju varit trevligt. Fast det kan ju också gå bra att jobba hela vägen ut. Förra gången var det inget problem men då fanns det inte heller någon som jagade upp en ur soffan just när man tänkt lägga sig där för gott!

http://bakelse.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se