Direktlänk till inlägg 19 februari 2010

Uppräkning

Av Tina - 19 februari 2010 18:43

Idag har det blivit mkt gjort, och därmed ska jag skriva ett sånt där inlägg som jag själv tycker är pisstråkigt att läsa i andras bloggar.   Jag ska helt enkelt radda upp vad jag har gjort idag, men gör det i kort format:


- Passat Tristan medan hans föräldrar och Marcus körde ett lass med grejer hit från V´s och T´s gamla lägenhet. Lyckeli och Tristan var uberlyckliga och helt speedade, men det gick över förväntan bra att ha dem båda trots min otymplighet.

- Glott på när V, T samt V´s mamma och moster burit in saker i den nya lägenheten.

- Tvättat fyra stora maskiner smutstvätt samt hängt upp den och burit in det som redan blivit torrt. Snälla Marcus bar ut tvättkorgen till mig då den vägde tre ton. Det blir så då man inte orkat tvätta på över två veckor...

- Bäddat om i sängen, vilket jag verkligen ser som ett jätteprojekt, helt ärligt.

- Käkat sushi, som min underbara man åkte och köpte med en snöglad Lyckeli på armen.

- Våttorkat i två rum samt samlat tillräckligt mycket motivation för att ta resterande rum ikväll. Marcus dammsög, för det pallar inte mina fogar.  


Tja... det var väl det, tror jag! Ja, plus en del småkraft som man gör varje dag, som att plocka undan och i och ur diskmaskinen. Hoppar man det en dag så går det knappt att känna igen sitt eget hem här.


Så, sammanfattningsvis, är jag mycket nöjd och redo för att åka till Varberg och slappa på spa imorgon!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se