Alla inlägg under februari 2010

Av Tina - 8 februari 2010 21:57

Så, då har jag gått 24 fulla veckor och är alltså inne i v 25. Bara 15 veckor kvar, drygt, om jag går till beräknat förlossningsdatum! Det närmar sig 100 dagar... Bebis bonkar på där inne men har vänt sig så det kommer inte så mkt sparkar utåt för tillfället, utan mer pet och boff ner mot min urinblåsa och bäckenet. Men än är det inte så hårt att det gör ont, utan det är bara mysigt.


  

ANNONS
Av Tina - 6 februari 2010 23:16

Hahahahahahaha! Marcus berättade en grej för mig idag som fick mig att nästan kissa ner mig då jag skrattade så jag grät och fick andnöd:


Han var ute med några vänner och var ganska på örat. Det här var ett antal år innan han träffade mig. Han hade snöad in på Schweppes shizan (den finns inte längre men smakade gott, enligt Marcus) och ville ha en sådan med vodka på krogen. Han knallar fram till bartendern och säger (ja, han var ju redan ganska påverkad, som sagt) "En Schweppes Shizan med vodka!" varav bartendern lutar sig fram och säger: "VA?!" "En Schweppes ssssshischaaaan" upprepar Marcus varav bartendern ser ännu mer frågande ut och efter att Marcus har upprepat sin beställning ännu en gång frågar bartendern något uppgivet: "Är det HASH du vill ha?!"


Hahahahahaha! Jag DÖÖÖÖÖR!!!   

ANNONS
Av Tina - 5 februari 2010 14:49

Jag VET att jag är lärare och ska föregå med gott exempel, jag GÖR det och jag låter ytterst sällan mina känslor visas hej vilt för mina klasser. Det gäller att tänka sig för, att fundera innan man säger ngt och verkligen inte bli privat, bara personlig. Visst har det brusit för mig med, som då jag stod inför min trea förra våren (bästa klassen ever!) och grinade och berättade om Lyckelis brännskada, men jag är bra på att ha tåååålamod med mina elever. Inför dem, ska jag tillägga. För FY FAN va arg jag är på några av dem idag! Fy helvete för att vara så lat, så bekväm, så undanflyktig och nonchalant att man bara skiter i att dyka upp på möte efter möte, då jag har gjort upp speciella kursprogram, försökt anpassa efter deras behov och hittat uppgifter som de till och med kan tänkas tycka är ROLIGA. Nu har jag återigen suttit och väntat på en elev i över en timma, efter att i DAGAR ha tjajat om den här tiden. Det är på ett sätt världens mest otacksamma jobb jag har - jag får mest höra hur "jobbigt, tråkigt och onödigt" allt är som jag försöker lära ut (inte av alla, många elever är jättetrevliga och förstår varför vi läser det vi ska läsa) och jag ORKAR faktiskt inte höra det dagarna i ända av de här gnällspikarna! GE MIG LITE CRED!!! GHAAA!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se