Direktlänk till inlägg 5 mars 2010

Ny kamera och bm-besök

Av Tina - 5 mars 2010 10:41

Igår var en bra dag på många sätt. Jag och Marcus for iväg till barnmorskan medan snälla farfarn var hemma och lattjade med Lyckeli under tiden. Hon har dessvärre varit lite febrig två dagar så det var bra att hon fick vara hemma och vila. Iaf - barnmorskebesöket gick bra. Jag har fina värden och det är bara vikten som brakar iväg utöver det "normala". Men det verkar vara så jag funkar vid graviditeter, liksom syrran. Och det som går upp måste gå ner, eller hur var det nu?   


Bebishjärtat tickade på i 150; den högsta siffran hittills, men då var fisgrynet i bonkartagen också. Det enda vi talade om som inte var positivt var att jag har en tendens att ligga högre i socker de dagar jag jobbar, efter vad vi kan läsa av mina kurvor jag för. Därför bokade min barnmorska in mig för ett läkarbesök på måndag om 10 dagar. Då ska vi diskutera om jag behöver en sjukskrivning för att kunna få en bra balans på sockret.


Jag köpte en kamera igår med! En canon eos 450 d blev det, och det lilla jag hann märka igår då jag lekte lite med den var positivt. Jag gillar den! Det är verkligen en skillnad vad gäller skärpan och jag ser fram emot att arbeta med en kamera som tar kort PRECIS då jag vill, inte två sekunder efter att jag tryckt på knappen.


Nu ska jag bara bli kvitt min äckliga förkylning så kommer livet att kännas riktigt bra.   


Jo, Lyckelis nya ord:


va - vindruva

ki - kiwi

Nooon - melon

ma - blomma

ka - Mackapacka

ejsiii - Upsi Daisy

Pippin - Pippi Långstrump

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se