Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Upp och ner

Av Tina - 21 mars 2010 21:45

Dagen har varit både upp och ner. Mysig morgon, men precis då jag börjat koka Lyckelis lunchmakaroner, sitter i pyjamas och syr lite på ett par trasiga brallor och Marcus gett sig iväg för att springa en mil, då ringar ordföranden i bostadsföreningen här upp och frågar var jag håller hus... jag har helt missat extramötet som började klockan elva! Jaha - på med kläder på mig och Lyckeli, släng i makaronerna och moroten i en bunke, i med några vindruvor i en annan och så iväg. Jag hann på tio minuter. Att Marcus sedan inte hade nycklar med sig och därmed blev utelåst är en annan sak, tur jag inte var borta så länge. Lyckeli fick käka lunch under mötet och jag kom hem i tid till hennes middagstupplur.


Eftermiddagen blev bättre! Vi åkte till Sandra, Bengt och Tilde, dit också Annika, Mikael och Elly kom. Vi lekte, beställde sushi och garvade åt gravidkrämpor och fula kort vi lyckades ta. Det var en jättemysig kväll och det värmer så i hjärtat då barnen leker så bra tillsammans. Nästa gång vi ses är ni nog en person till i skaran som befinner sig utanför en mage, då Sandra är i v 38 av sin graviditet nu (eller om det är imorgon hon går in i den...). Undrar hur det ser ut en dag då vi alla umgås om ett halvår, då vi alla har två barn var. Hahaha! Trevligt kaos, skulle jag tro.   


  

Lyckeli rådiggar katten Lappis och kastar gärna små leksaker till honom.


  

Mmmm... majskrokar! Sötnosarna matade varandra; här är det Elly som ser till att Tilde får smaka.


  

Coola Elly!


  

Tre mammor med två barn var. Ett inuti och ett utanpå. Få se nu - föredrar ni den ordnade, fina versionen...


  

Eller kaosvarianten? Hahahahaha! Snyggare har vi varit alla tre mammor, tror jag bestämt. Hahahaha!


  

En liten åktur hann de med innan vi for hemåt vid halv åtta.


Tack för en trevlig eftermiddag och kväll, alla inblandade!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se