Direktlänk till inlägg 25 mars 2010

Men URK va äckligt!

Av Tina - 25 mars 2010 13:50

Ja, jag skulle faktiskt bara skölja av lunchtallriken och ställa ner den i diskmaskinen. Men nej, se det gick inte, för det var stopp i avloppet. Inte i vasken men in diskhon. Jaha, fram med propplösare, det borde ju göra susen. Inte det? Nähä, men om vi testar igen då, med dubbel dos den här gången? Inte det heller, nej... Fram med skruvmejseln och ut med alla sophinkar och kompostbyttor från skåpet under diskhon. Smutsigt så in i bängen, så lika bra att göra rent där först. Skura, skura, putsa, gno. Så - äntligen tar jag mig fram till rören därinne. Isär med det och... *pfth*; USCH va det stinker! Jag spolar igenom rördelen lite och ut kommer den äckligaste jävla sörja jag har sett på länge. Och det är det där...? Ärtor? Jaha, de åker alltså igenom silen, då vet man det. Urk! Diska, spola, rensa, putsa. I med röret igen och så skruva fast hela härligheten. Nu rinner vattnet som det ska och jag belöner mig själv med lite glass. Så himla kräkmagad att jag avstår glass efter lite rörrensning är jag faktiskt inte.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se