Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Jo, jag lever

Av Tina - 31 mars 2010 17:42

Dagarna går och de senaste har gått till att ta hand om min finaste Lyckeli. Hon började kräkas natten till igår och mådde sedan dåligt igen på kvällen. Idag har vi tagit det jättelugnt med maten och hittills har det hon ätit fått stanna i dn lilla magen. Det gör en mamma glad! Marcus jobbar till imorgon förmiddag och nu längtar vi efter honom! Att han jobbar som han gör ger att vi har förmånen att ha honom hemma mycket men då han är borta är det ju lite extra tungt då han jobbar två dygn på raken.


Så - vad har vi gjort hemma då skrutten kurerat sig? Vi har varit ute lite, igår, och rensat mellan stenplattorna (yeiiii), vi har läst böcker (Anna och Långa Farbrorn är jättepoppis, liksom Kråke-böckerna), vi har tränat ord; nya för idag är Mommo, Maja och mam (arm) och vi har kollat på Puh. Ganska mysigt, men jag gör gärna detsamma utan magsjuka nu framöver.    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se