Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Omvänd psykologi

Av Tina - 29 maj 2010 12:30

Japp - idag ska jag NJUTA av att vara höggravid, av stora magen och allt som hör till. Omvänd psykologi på hög nivå, men va fasen; jag är trött på att vara en gnällig ynkplutt som bara kinkar över fötter, ben, fogar och annat som kanske inte är helt i tip top nu den sista, höggravida tiden.


Jag har startat bra, får jag säga! Bara peppet av mig själv gjorde att jag, medan Marcus var och handlade mat, bäddade i Lyckeli säng, dammsög, plockade leksaker lite överallt, skrapade rent bordskanten där Lyckeli sitter från diverse klet och gett som gottat fast sig där samt städade kylskåpet. Som grädde på moset kom fina David och finfina Lina förbi med en Sex and the city-box som jag ska få låna i väntan på bebistider. Perfekt! Nu behöver jag inte ha tråkigt ikväll heller, som jag har haft de sista dagarna. Och så ska jag passa på att klippa Marcus ikväll då Lyckan lagt sig, så att han är fin och proper imorgon, då jag faktiskt har bf (beräknat förlossningsdatum). TÄNK vilken fin mors dag-present det vore att få en bebis!   

 
ANNONS
 
Sandra syster anni

Sandra syster anni

29 maj 2010 18:44

Åh hoppas att bebisen kommer imorgon. Elina fyller 2 år imorgon. En jättebra dag att ha födelsedag på!

Kram

http://Www.sandraochanders.wordpress.com

 
Maria

Maria

30 maj 2010 15:01

Håller tummana för dig nu då, när föddes Lyckan , gick du över? Kram och grattis på morsdag! :)

http://www.minamirakelochjag.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se