Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Magen på BF

Av Tina - 30 maj 2010 21:20

Jaha, då får jag räkna med att ungen inte lyckas pricka sin egen födelsedag då, för nu är det bara knappt tre timmar kvar på den. Kanske imorgon?    Då ska jag till Östra för ett "ställningstagande" som det så fint heter. De ska kolla med UL, CTG, undersökning, blodtryck och allt det där vanliga som hör till ett vanligt besök hos barnmorskan, och sedan tittar de på hela min graviditet, hur den har sett ut och hur jag mår nu. Detta ska de göra v a r j e dag fram tills antingen ungen kommer ut av sig själv eller de beslutar att sätta igång mig. Igångsättningen blir senast på lördag så jag vet iaf att jag är tvåbarnsmamma nästa vecka, tack och lov.


Idag blev det korttagning och Lyckeli skulle självklart vara med också. Jag VET att jag är svullen i ansiktet, men det är mycket vatten där, kan jag berätta. Och jag VET att tröjan har hakat upp sig på baken på några kort, men de blev fina ändå, så det så.   


        


Sedan bjuder jag på några läckra bilder på min fot och ankel. Det är inte riiiiktigt så illa som då jag väntade Lyckeli men nära på. Idag fick jag låna hem svärfars tofflor så jag har ngt jag kan klämma in fötterna i imorgon då jag far till läkarbesöket.


    

 
ANNONS
 
Maria

Maria

30 maj 2010 22:01

Hahaha, vilka helsköna bilder på fötterna! Varför fick jag aldrig sånna under graviditeten?? Mina blev bara så dagen efter förlossningen med Cevin vet jag, men inte med Cornelia. Nu är det spääännnande, hoppas det händer nåt snart! :) Kram

http://www.minamirakelochjag.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mia

30 maj 2010 23:11

Härliga bilder tillsammans med lilla lykkan :) Håller tummarna att ni snart är tvåbarnsföräldrar..
kramar från oss

 
Ingen bild

"Bejbybåm"

31 maj 2010 00:18

Håller tummarna att det nu är de sista magbilderna ;-) Och jisses vad vätska!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se