Direktlänk till inlägg 19 juni 2010

Jag lever

Av Tina - 19 juni 2010 18:55

Men det har varit en jobbig tid. Benjamin får sin sista akupunkturbahandling mot sin kolik på måndag. Vi kämpar på med en strulande amning och svamp som började i hans mun och sedan gick över till mig. Men det går sakta men säkert framåt. Om några hundra år ska jag nog ha kommit in i det här med två barn så att jag får tid att blogga igen.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annica Kvack

19 juni 2010 22:17

stor kram

 
Caroline

Caroline

20 juni 2010 09:45

Oj vilken start..! Hur väl tycker ni akupunkturen hjälpt? Hoppas svampen ger sig, det gör väl ont kan jag gissa!

http://bakelse.wordpress.com

 
Anja

Anja

21 juni 2010 10:49

Nyfiken om det ger resultat..Hur många behandlingar behövde ni? Styrke kramar i allt kaos!

http://anjamedmera.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se