Direktlänk till inlägg 13 juli 2010

"Stasch stor"

Av Tina - 13 juli 2010 20:47

För en dryg vecka sedan satt vi i bilen på väg hem från vänner. Lyckeli var ganska trött, det var nära hennes läggtid och Marcus satt intill henne i baksätet. Vi hade givit henne nappen för att uthärda resan hem. Lyckeli satt och vickade på tårna och följande konversation utspelade sig:


Marcus: "Lyckeli, vad ska du bli här du blir stor?"

Lyckeli: *Tittar på sina fötter*

Marcus: "Ska du bli ballerina när du blir stor?"

Lyckeli: "Schtshc ooor."

Marcus: "Va? Du får ta ut nappen så jag hör va du säger."

Lyckeli: *tar ut nappen* "Staaasch stor."


Älskade unge! Här ska det inte blivas någon prima, fånig ballerina. Hon har större planer än så. Hon ska ha mustasch när hon blir stor!     


 
ANNONS
 
Monika

Monika

15 juli 2010 00:04

Rätta takter det!

http://mamma-monika.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se